Dědičná onemocnění ledvin - Merta, Miroslav; Reiterová, Jana (Triton, 2004)
Rozluštění lidského genomu a objev genu pro nejčastější dědičné onemocnění ledvin
Keywords: Genetics, Medical; Kidney Diseases; lékařská genetika; Female Urogenital Diseases; Nephrology; dědičná nefritida; nemoci ledvin; ženské urogenitální nemoci; nefrologie; genetika, lékařská genetika; Nephritis, Hereditary