Qi gong - Long, Aljoscha; Schweppe, Ronald P (Alternativa, 2004)
Kniha pojednává o zjednodušeném systému Qi Gong, zdravotním cvičení, který má v Číně tisíciletou tradici a je neobyčejně rozšířeno. Harmonie propojuje dech, pomalý pohyb a koncetraci. Práce s životní silou přináší harmonii a energii. Qi GOng je vhodný k léčbě a prevenci nemocí.
Škola do kapsy
Keywords: Respiratory Therapy; qigong; komplementární terapie; dechová terapie; alternativní lékařství; dechová cvičení; Breathing Exercises; rehabilitační a fyzikální medicína; meditace; cvičení; Meditation; Exercise; Complementary Therapies