Jak zvládnout kuřáckou epidemii : vlády a ekonomika kontroly tabáku - Jha, Prabhat; Chaloupka, Frank J (Státní zdravotní ústav, 2004)
Zpráva Světové banky zkoumá aktuální globální trendy ve spotřebě tabáku a vymezuje opatření ke snížení poptávky po tabákových výrobcích.
Keywords: epidemiologie; poruchy vyvolané užíváním tabáku; zákonodárství jako téma; Nicotiana; State Government; Tobacco Use Disorder; adiktologie; Legislation as Topic; tabákový průmysl; Smoking; Tobacco Industry; tabák; státní správa; právo, zákonodárství; kouření