Kundalini a čakry : praktická kniha : cesta uvolnění životní energie - Paulson, Genevieve Lewis (Pragma, 1996)
Kundalini je životodárná energie, která otevírá přístup k netušené psychické síle a cestu ke kosmickému vědomí. Kniha vás naučí, jak uvolňovat kundalini postupně a bezpečně, jak uspokojit své dosud nepojmenovatelné potřeby a pracovat s nimi.
Keywords: komplementární terapie; alternativní lékařství; Energy Transfer; sexualita; Personality; Sexuality; metafyzické vztahy mezi duší a tělem; spirituální terapie; Spiritual Therapies; Complementary Therapies; osobnost; Mind-Body Relations, Metaphysical; přenos energie; okultní vědy