Co je dětská mozková obrna? - Šprynarová, Štěpánka (SDMO, 2004)
Informační leták se základními informacemi o dětské mozkové obrně.
Keywords: Motor Skills; motorické dovednosti; Children with Disabilities; postižené děti; Child; Health Maintenance Organizations; organizace podporující zdraví; mozková obrna; rehabilitační a fyzikální medicína; Cerebral Palsy; dítě; neurologie; Rehabilitation; rehabilitace