Strečink, relaxace, dýchání - Knížetová, Věra; Kos, Bohumil; Lhoták, Zdeněk (Olympia, 1989)
Návodná kniha s mnoha fotografiemi pro strečink a relaxační cviky i pro trénink správného dýchání je určena široké veřejnosti jako příručka pro domácí tělocvik.
Sport pro všechny
Keywords: relaxace; dechová cvičení; Breathing Exercises; cvičení; tělovýchovné lékařství; techniky cvičení a pohybu; Exercise; Relaxation; Sports; sporty; Exercise Movement Techniques