Ošetřování stomií u dětí - Fendrychová, Jaroslava; Šemorová, Hana (Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 2002)
Publikace je zaměřená především na praktické ošetřovatelství. Je určena všem sestrám pracujícím s dětskými stomiky, studentkám zdravotních škol, účastnicím...
Keywords: tracheostomie; Jejunostomy; Colostomy; Ileostomy; Gastrostomy; Ostomy; ileostomie; Child; ošetřovatelství; jejunostomie; dítě; pediatrie; Tracheostomy; kolostomie; zavedení chirurgických vývodů; Ureterostomy; gastrostomie; ureterostomie