Přehled chorob zrakového ústrojí - Kvapilíková, Květa (Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2003)
Učební text podává přehled nejdůležitějších a přitom nejčastějších onemocnění zrakového ústrojí z pohledu praxe očního lékaře. Je vhodný nejen pro studenty medicíny, ale je i vítanou pomůckou pro praktické lékaře.
Keywords: oční nemoci; nádory oka; oční symptomy; Eye Manifestations; Ophthalmology; oftalmologie; Eye Neoplasms; Eye Diseases