Projektujeme bez bariér - Filipiová, Daniela (Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky, 2002)
Studie přibližuje základní principy projektování \"bezbariérového prostředí\".
Keywords: zdravotně postižení; Facility Design and Construction; sociální péče; sociální práce; projektování a výstavba zařízení; vnitřní vybavení a bytové zařízení; Social Welfare; postižení; Persons with Disabilities; bezbariérový přístup; Social Work; právo, zákonodárství; Interior Design and Furnishings; stavební předpisy; sociologie; technika; žaloby wrongful life; Wrongful Life; Building Codes