Léčivé rostliny : [spolehlivé určování podle fotografií a popisů] - Kremer, Bruno P (Beta-Dobrovský, 2004)
V tomto kapesním průvodci přírodou najdete všechno, co potřebujete k určování 194 nejznámějších a osvědčených léčivých rostlin střední Evropy. Obsahuje výstižné fotografie ke spolehlivému určování, doplňující kresby detailů nebo zaměnitelných druhů, a zajímavosti ke každému druhu rostliny, pět barevných tabulí se 40 druhy pro určování nápadných léčivých rostlin v evropských turistických oblastech.
Kapesní průvodce přírodou
Keywords: Embryophyta; alternativní lékařství; Botany; Phytotherapy; Plants, Medicinal; vyšší rostliny; fytoterapie; léčivé rostliny; botanika