Revmatologie období růstu : [diagnostika, terapie, rehabilitace] - Havelka, Stanislav; Hoza, Jozef (Maxdorf, 2004)
Druhé, podstatně rozšířené vydání úspěšné knihy z roku 1989. Kromě aktualizace jednotlivých kapitol byla přidána rozsáhlá kapitola Rehabilitace s mnoha podrobnými návody k cvičení.
Keywords: autoimunitní nemoci; mladiství; Adolescent; Rheumatic Diseases; Scleroderma, Systemic; revmatické nemoci; Rheumatology; systémová sklerodermie; dítě; růst; Arthritis, Juvenile; nemoci pojiva; Connective Tissue Diseases; juvenilní artritida; Growth; Child; revmatologie; Autoimmune Diseases