Postupy v léčbě psychických poruch - Seifertová, Dagmar; Höschl, Cyril; Praško, Ján (Academia Medica Pragensis, 2004)
Návod, jak postupovat v diagnostice a při stanovení individuálního léčebného plánu při léčbě pacientů s psychickými poruchami.
Keywords: psychiatrie; psychotropní léky; Psychiatry; Mental Disorders; Psychopharmacology; Persons with Psychiatric Disorders; Psychotropic Drugs; duševní poruchy; psychofarmakologie; duševně nemocní; psychologie, klinická psychologie