Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte - Gruber, David (Grada, 2005)
Autor se zaměřuje touhle knihou na rodiče, kteří se pokouší rozvíjet inteligenci svého dítěte.
Keywords: Reading; Emotions; čtení; vývoj dítěte; Memory; inteligence; Intelligence; výchova dítěte; pedagogika; Child Rearing; psychologie, klinická psychologie; Child Development; emoce; paměť; dětská psychologie; Psychology, Child