Nové syntetické drogy : charakteristika a hlavní rizika - Páleníček, Tomáš; Kubů, Pavel; Mravčík, Viktor (Úřad vlády České republiky, 2004)
Publikace popisuje nové syntetické drogy a informuje o jejich výskytu a účincích a varuje před zvláště nebezpečnými drogami.
Monografie ; no. 4
Keywords: Substance-Related Disorders; tryptaminy; N-Methyl-3,4-methylenedioxyamphetamine; adiktologie; Amphetamines; N-methyl-3,4-methylendioxyamfetamin; amfetaminy; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; Methamphetamine; toxikologie; Tryptamines; methamfetamin