Psychotrofon 2 : II. soubor přednášek 6. až 10. semináře univerzitního Společenství pro studium hlasu a řeči - Pešák, Josef (Univerzita Palackého, 2003)
II. soubor přednášek 6. až 10. semináře univerzitního Společenství pro studium hlasu a řeči.
Sborníky
Keywords: Otolaryngology; Rehabilitation of Speech and Language Disorders; klinická logopedie; Child Language; dětská řeč; Speech-Language Pathology; otorinolaryngologie; hlas; Americká asociace audiologů a foniatrů; Voice Disorders; rehabilitace poruch řeči a jazyka; logopedie, klinická logopedie; American Speech-Language-Hearing Association; poruchy hlasu; Voice