Změny hemostázy při katetrizační radiofrekvenční ablaci - Pařízek, Petr; Malý, Jaroslav; Pleskot, Miloslav; Stránský, Pravoslav; Haman, Luděk; Pecka, Miroslav (Iga MZ ČR, 2004)
Autoři plánují sledovat vybrané markery aktivace hemostázy z krevního vzorku z arteria pulmonalis a periferní krve v průběhu katetrizační radiofrekvenční ablace s cílem přispět k objasnění patofyziologických mechanismů protrombotického stavu.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Hemorrhage; kardiologie; Electrophysiology; krvácení; hemostáza chirurgická; Hemostasis, Surgical; elektrofyziologie; katetrizační ablace; Arrhythmias, Cardiac; srdeční arytmie; Thromboembolism; Blood Coagulation; Catheter Ablation; tromboembolie; hemokoagulace; angiologie