Podíl hyperhomocysteinemie na výskytu kardiovaskulárních a tromboembolických komplikací u pacientů v intenzivní péči - Hyánek, Josef; Pokorný, Jiří; Matoušková, Jana; Šoupal, Jan; Dubská, Ladislava; Pejznochová, Hedvika; Hyánek, Tomáš; Hladíková, Eva; Koudová, Monika; Matějčková, Milada; Krutílková, Věra (Iga MZ ČR, 2004)
Určení frekvence výskytu mírné hyperhomocysteinemie v populaci pacientů z jednotek intensivní péče a určení jejího vlivu na frekvenci výskytu tromboembolických a kardiovaskulárních komplikací v průběhu léčby.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: hyperhomocysteinemie; Blood Coagulation; Homocysteine; homocystein; Vitamin B 12 Deficiency; Hemostatic Disorders; péče o pacienty v kritickém stavu; hemokoagulace; poruchy hemostázy; kardiologie; angiologie; nedostatek vitaminu B12; Hyperhomocysteinemia; Critical Care