Plané rostliny v kuchyni - Lánská, Dagmar (Artia, 1990)
Význam planých rostlin pro člověka - Sběr a zpracování planých rostlin - Ochranné a účinné látky v planých rostlinách - Pokrmy z planých rostlin - Rejstřík rostlin.
Keywords: fyziologie výživy; Plants, Edible; jedlé rostliny; farmacie a farmakologie; zájmy a záliby; Nutritional Physiological Phenomena