Zákony myšlení a víry : budete tím, co si myslíte a v co věříte - Murphy, Joseph (Aktuell, 1998)
Objev Josepha Murphyho, který byl doktorem duchovních věd filozofie a práva a propagátorem pozitivního myšlení je pro lidstvo velmi významný. Prokázal, že existují nejen přírodní zákony, ale také zákony duchovní, které jsou platné a důležité pro život. Nazval je zákony myšlení a víry. Věřit znamená považovat něco za pravdivé a akceptovat to. Co náš rozum akceptuje jako pravdivé, to se vtiskne do našeho podvědomí a vyvolá duchovní a duševní emocionální síly, které řídí naše rozhodnutí a konání a uskutečňují v živote naše přesvědčení. Tato kniha nabízí možnost, jak být v životě úspěšní, jak mobilizovat síly vašeho ducha a správně je nasměrovat.
Keywords: komplementární terapie; láska; psychologie, klinická psychologie; Psychoanalysis; humanitní vědy a umění; metafyzické vztahy mezi duší a tělem; Complementary Therapies; psychoanalýza; Mind-Body Relations, Metaphysical; Love