Praktická cvičení z lékařské mikrobiologie I - Koukalová, Dagmar (Univerzita Palackého, 2005)
Skripta poskytují studentům informace o vyšetřovacích metodách oboru a umožňují nácvik základních dovedností a opatření při práci s infekčním materiálem. Vedou studenty ke znalostem o indikacích mikrobiologického vyšetření, odběru a transportu infekčního materiálu, o možnostech identifikace etiologického agens a o interpretaci laboratorních výsledků.
Skripta
Keywords: mikrobiologie; Microbiology; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; mikrobiologické techniky; Microbiological Techniques