Život po životě - Moody, Raymond A (Knižní klub, 2005)
Důkaz, že život smrtí nekončí. Tisíce lidí mají osobní zkušenost s prožitkem blízké smrti (PBS). Doktor Eben Alexander je jedním z nich, a právě díky svému lékařskému vzdělání této zkušenosti porozuměl a předkládá nám důkaz o tom, co se děje po smrti. Všichni jsme součástí jednoho universa, a tak jako žijeme na tomto světě, naše existence pokračuje i v „životě po životě“. Přečtení této knihy vám změní život.
Keywords: filozofie; Religion and Psychology; náboženství a psychologie; Death; Attitude to Death; metafyzické vztahy mezi duší a tělem; postoj ke smrti; humanitní vědy a umění; smrt; Philosophy; Mind-Body Relations, Metaphysical