Chirurgická onkologie - Becker, Horst D (Grada, 2005)
Problematika onkologické chirurgie solidních nádorů, analýzy diagnostických postupů, hodnocení operačních výsledků.
Keywords: chirurgie; Chirurgie; onkologie; chirurgie operační; Onkologie; nádory; Surgical Procedures, Operative; Neoplasms