Veselá mysl : umění pozitivního života - Mihulová, Marie; Svoboda, Milan (Santal, 2005)
Publikace uvádí základní principy pozitivního myšlení i přístupu k životu. Dárkové provedení doplňují umělecké fotografie Šárky Nemešové.
Cesta ; sv. 4
Keywords: psychologie, klinická psychologie; Mental Health; duševní zdraví; život; Attitude; postoj; Life; Personality; osobnost