Imunohistochemická detekce nestinu jakožto diagnostického markeru v patomorfologii - Mokrý, Jaroslav; Ehrmann, Jiří; Kolář, Zdeněk; Němeček, Stanislav; Šubrtová, Danuše; Čížková, Dana; Karbanová, Jana (IGA MZ ČR, 2004)
Projekt je zaměřen na studium exprese nestinu při vývoji normálních tkání a ve tkáních postižených určitými typy patologických afekcí. Cílem je posoudit diagnostický a event. prognostický význam stanovování tohoto markeru v histopatologické diagnostice.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: onkologie; nádorové biomarkery; Brain Neoplasms; Immunohistochemistry; hematologie a transfuzní lékařství; imunohistochemie; nádory mozku; Intermediate Filaments; Biomarkers, Tumor; Angioplasty; intermediární filamenta; cytologie, klinická cytologie; angioplastika