Molekulárně-cytogenetická analýza interfázních buněk a prognostický význam malých buněčných klonů s heteroploidiemi u dětských akutních leukémií a preleukémií - Zemanová, Zuzana; Michalová, Kyra; Šindelářová, Lenka; Smíšek, Petr; Vávra, Vladimír (IGA MZ ČR, 2004)
Detekce heteroploidií v interfázních jádrech buněk kostní dřeně u dětí s leukémií a preleukémiemi metodou I-FISH, Zhodnocení prognostického významu malých buněčných klonů s početními odchylkami chromosomů.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: buněčné jádro; Trisomy; onkologie; Preleukemia; trizomie; kostní dřeň; Monosomy; Cell Nucleus; monozomie; preleukemie; leukemie; hematologie a transfuzní lékařství; Leukemia; biologie; Bone Marrow; spektrální karyotypizace; dítě; pediatrie; Child; Spectral Karyotyping