Sexuální zneužívání dětí - Weiss, Petr (Grada, 2005)
V ojedinělé původní knize přední čeští odborníci psychiatrům, psychologům, právníkům, kriminologům a dalším čtenářům z řad odborné veřejnosti osvětlují na základě nejnovějších poznatků fenomén sexuálního zneužití jak ze strany pachatelů (osobnost, motivace k činu, deviace), tak ze strany oběti (charakteritika, následky). Čtenář získá naprosto ucelený pohled na danou problematiku z různých úhlů pohledu, ze strany psychologa, sexuologa, právníka a dalších odborníků.
Psyché
Keywords: sexuologie; sexuální zneužívání dítěte; ochrana práv dítěte; Child Abuse, Sexual; právo, zákonodárství; Sexual Dysfunction, Physiological; Pedophilia; sexuální dysfunkce fyziologická; psychologie, klinická psychologie; pedofilie; pediatrie; sociologie; Child Advocacy