Vyšetření pohybového aparátu - Gross, Jeffrey M; Fetto, Joseph; Supnick, Elaine Rosen (Triton, 2005)
Kniha prezentuje celkový přehed technik vyšetření pohybového aparátu a lze ji rovněž využívat jako výukový materiál. Snaží se podat ucelené informace jasnou a stručnou formou
Keywords: muskuloskeletální systém; Diagnostic Techniques and Procedures; patologie; diagnostika; Musculoskeletal System; ortopedie; diagnostické techniky a postupy