Morfologie orofaciálního systému pro studenty zubního lékařství - Malínský, Jiří; Malínská, Jarmila; Malínská, Zdeňka (Univerzita Palackého. Lékařská fakulta, 2005)
Tato učebnice je určena pro studenty \"Zubního lékařství\" v rozsahu pregraduálního magisterského studia a současně i pro postgraduální doktorské studium v oboru stomatochirurgie.
Učebnice
Keywords: obličej; hlava; zubní lékařství; Tooth; Face; zuby; Anthropology, Physical; antropologie fyzická; anatomie; Head; antropologie