Kameny šamanů : křišťály, fosílie a krajiny vědomí - Rätsch, Christian (Volvox Globator, 1999)
Výklady o úloze křišťálů, fosilních kamenů a pentagramů, kterých se v šamanismu používá ke změněnému stavu vědomí.
Ypsilon ; sv. 2
Keywords: komplementární terapie; Complementary Therapies; Consciousness; okultní vědy; alternativní lékařství; Fractals; Minerals; vědomí; Shamanism; fraktály; minerály; šamanismus