Mezinárodní akreditační standardy pro zdravotní transport : komentovaný oficiální překlad - Vlček, František (Grada, 2005)
V publikaci je uveden standard a metodika jeho měření, detailně je rozepsáno, jak daná instituce může standard naplnit, a připojeny jsou i měřitelné indikátory standardu. České vydání je doplněno krátkým komentářem o případných odlišnostech vyplývajících z legislativního prostředí ČR.
Zlepšování kvality a bezpečí zdravotní péče
Keywords: Organization and Administration; urgentní zdravotnické služby; Motor Vehicles; motorová vozidla; organizace a řízení; Reference Standards; First Aid; Transportation of Patients; Transportation; transport pacientů; management, organizace a řízení zdravotnictví; první pomoc; doprava; Emergency Medical Services; urgentní lékařství; referenční standardy