Naučte se číst z obličeje : [objevte tajemství ukrytá v lidské tváři] - De Mente, Boye (Aurora, 2005)
Umění čtení z obličeje je dovednost, kterou většina z nás denně používá – avšak ne každý na stejné úrovni. Všichni známe a reagujeme na různé výrazy obličeje, víme, které označují strach, zlobu, radost i jiné nálady. Ale v umění čtení z obličeje jde o mnohem víc a kniha Naučte se číst z obličeje nabízí srozumitelný a snadno použitelný úvod do základních principů této techniky. Knížka je bohatě ilustrována řadou příkladů, které čtenáři usnadní studium této techniky – a při hodnocení svých přátel, kolegů a milovaných osob.
Keywords: Face; Nonverbal Communication; psychologie, klinická psychologie; somatotypy; Somatotypes; výraz obličeje; neverbální komunikace; Facial Expression; fyziognomie; obličej; Physiognomy