Makrobiotické nedělní vaření - Lužná, Dagmar (Anag, 2005)
Praktický sešit nabízí recepty v duchu makrobiotiky na každou neděli v roce.
Zdraví jako životní filozofie
Keywords: Food, Organic; Life Style; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Diet, Macrobiotic; biopotraviny; dieta makrobiotická; Menu Planning; životní styl; zájmy a záliby; jídelníček; preventivní medicína