Buďte štíhlí - žijte déle : Rosedaleova dieta je klíčem ke zdraví : poznejte svou hladinu leptinu, který ovlivňuje pocit hladu, odhalte tajemství dlouhověkosti bez nemocí a předčasného stárnutí, vyzkoušejte jídelníček světově uznávaného odborníka na výživu - Rosedale, Ron; Colman, Carol (Ikar, 2006)
Buďte štíhlí - žijte déle Rosedaleova dieta je klíčem ke zdraví -Poznejte svou hladinu leptinu, který ovlivňuje pocit hladu -Odhalte tajemství dlouhověkosti bez nemocí a předčasného stárnutí -Vyzkoušejte jídelníček světově uznávaného odborníka na výživu
Keywords: Biochemical Phenomena; leptin; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Leptin; zdraví; biochemické jevy; Nutritional Physiological Phenomena; redukční dieta; zájmy a záliby; Diet, Reducing; Health; fyziologie výživy