Předprofesní a profesní příprava zdravotně postižených - Opatřilová, Dagmar; Zámečníková, Dana (Masarykova univerzita, 2005)
Studijní text je zaměřen na problematiku přípravy na povolání u jedinců se zdravotním postižením.
Keywords: zdravotně postižení; postižení; Education, Special; programy národního zdraví; speciální vzdělávání; Ethics, Professional; pedagogika; Česká republika; Persons with Disabilities; National Health Programs; profesionální etika; Vocational Guidance; poradenství pro volbu povolání; Czech Republic