Stárnout, to je kumšt - Gregor, Ota (Olympia, 1990)
Kniha seznamuje s nejnovějšími fyziologickými, psychologickými a dalšími poznatky o stárnutí a stáří.
Kondice
Keywords: Life Style; Aging; geriatrie; Physical Endurance; fyzická vytrvalost; životní styl; preventivní medicína; stárnutí