Hvězdy nad Barrandovem I. Část 1., To byl český milovník - Kudělka, Viktor (Knihkupectví M.Ženíška, 1994)
Kniha o starých českých filmech a jejich hercích. První svazek má podtitul \"To byl český milovník\" a pojednává o třech desítkách významných osobností českého filmu němé i zvukové éry.
Keywords: beletrie; humanitní vědy a umění