Francouzština pro samouky - Pravda, Miroslav; Pravdová, Marie (Státní pedagogické nakladatelství, 1991)
Učebnice v 35 lekcích seznamuje se základy francouzského jazyka.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; francouzština