Základy modelování - Kuneš, Josef; Vavroch, Otakar; Franta, Václav (SNTL, 1989)
Modelování a simulace systémů. Teorie podobnosti a modelování. Fyzikální modely. Fyzikální analogy. Matematické simulační deterministické modely. Matematické simulační stochastické modely.
Teoretická knižnice inženýra
Keywords: modelování - teorie; knihovnictví, informační věda a muzeologie