Sportovní masáž pro každého - Kvapilík, Josef (Olympia, 1989)
Kniha poskytuje informace o významu sportovní masáže a automasáže, předvádí základní hmaty, masážní prostředky apod.
Kondice
Keywords: alternativní lékařství; Sports Medicine; tělovýchovné lékařství; Massage; masáž