Zpráva o lidském rozvoji : Česká republika 1999 - Kroupa, Aleš; Mácha, Martin (Výzkumný ústav práce a sociálních věcí, 1999)
Výroční zpráva, která se zaměřila na stav lidského rozvoje v Česku v roce 1999. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Socioeconomic Factors; demografie; Česká republika; Czech Republic; sociologie; socioekonomické faktory; Demography