Severní Amerika - Votýpka, Jan; Janoušová, Jaroslava (Státní pedagogické nakladatelství, 1987)
Publikace přibližuje obraz Severní Ameriky z hlediska geografického, geomorfologického, geologie a biologie.
Keywords: přírodní vědy; příručky; regionální geologie; geomorfologie; Severní Amerika