Evropská společenství - Had, Miloslav; Urban, Luděk (Ústav mezinárodních vztahů, 1997)
Důkladná informace o charakteru a fungování Evropské unie-výlučně o jejím prvním pilíři, o Evropských společenstvích.
Keywords: politologie, politika, zdravotní politika; trh vnitřní; rozpočet; měna; politika; Evropská unie