Litomyšl - Růžička, Jindřich (Olympia, 1978)
Turistický průvodce upozorňuje na všechny významné historické památky a místa Litomyšle. Stručně popisuje stavební vývoj města i jednotlivé architektonicky a historicky důležité budovy města a zámku, provází návštěvník a místy revolučních tradic i současnou výstavbou. Informuje o možnostech vycházek a výletů do okolí Litomyšle a uvádí praktické informace pro návštěvníky.
Průvodce Olympia
Keywords: průvodce; Litomyšl; zájmy a záliby