Bulharsko - Hochman, Vladimír; Maxa, Prokop (Olympia, 1979)
Turistický průvodce byl v třetím vydání doplněn kapitolou o možnostech horské turistiky v Bulharsku. Rovněž byly aktualizovány praktické pokyny a informace pro návštěvníky.
Keywords: zájmy a záliby; průvodce; Bulharsko