Technické normy a metrologie pro všechny - Sedlář, Jaroslav (Práce, 1991)
Příručka seznamuje s novám čs. zákonem o technických normách i s hlavními prvky a orgány mezinárodní tvorby těchto norem.
Keywords: normy technické; seznamy norem; právo, zákonodárství; metrologie; technika