Management ve zdravotnictví : ekonomika zdravotnictví, řízení lidských zdrojů ve zdravotnictví, kvalita zdravotní péče a její vyhodnocování - Gladkij, Ivan (Computer Press, 2003)
Publikace poskytne řídicím pracovníkům ze zdravotnictví vše základní, co potřebují vědět. Ať již se tyto informace týkají plánování, organizace práce, motivování lidí nebo měření kvality a jakosti produkce podřízených. Všechny tyto činnosti jsou vysvětlovány a demonstrovány právě na specifických příkladech příznačných pro oblast zdravotnictví a jsou doplněny řadou názorných příkladů.
Praxe manažéra
Keywords: Quality of Health Care; personální management; management, organizace a řízení zdravotnictví; řízení zdravotnictví; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Personnel Management; lékařství; Practice Management; Health Services Administration; management lékařské praxe; kvalita zdravotní péče