Pracovní postupy a dokumentace při realizaci veřejnosprávních kontrol a interního auditu - Dvořák, Bohdan; Dvořáková, Jana (Český a moravský účetní dvůr, 2004)
Příručka přibližuje pracovní postupy a dokumentaci při realizaci veřejnosprávních kontrol a interního auditu.
Keywords: účetnictví; právo, zákonodárství; Financial Audit; zákonodárství jako téma; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Legislation as Topic; finanční revize; Accounting