Učitelé a zdraví 3 - Řehulka, Evžen; Řehulková, Oliva (Psychologický ústav AV ČR, 2001)
Publikace Učitelé a zdraví 3 prezentuje 33 příspěvků, které se přímo vztahují k problematice zdraví učitelů a jsou zarámovány studiemi, které buď ukazují obecně stav vědy v bádání o zdraví z jedné strany, anebo ukazují některé důsledky související s našimi hlavními otázkami, které mohou být cenné pro hlubší pochopení základního problému. Konference UČITELÉ A ZDRAVÍ 3 se konala v září roku 2000 v Brně.
Keywords: školy; psychologie, klinická psychologie; Substance-Related Disorders; Health Maintenance Organizations; programy Healthy People; adiktologie; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; fyziologický stres; výchova a vzdělávání; Education; psychologie; organizace podporující zdraví; Schools; Psychology; duševní zdraví; Health Education; zdravotní výchova; Stress, Physiological; Mental Health; Healthy People Programs