Angličtina pro hospodářskou praxi. II - Irgl, Vladimír; Pytelka, Josef (Státní nakladatelství technické literatury, 1978)
První část je věnována základní ekonomické terminologii a jejímu procvičování, druhá pak anglické obchodní korespondenci, z níž byly vypuštěny zastaralé fráze a otřelá klišé. Do třetí části byly zařazeny ukázky ústního obchodního styku a čtvrtá část, mající charakter čítanky, obsahuje výňatky z ekonomického tisku.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví