Finanční kontrola ve veřejné správě : v dotazech a odpovědích - Nováková, Ivana; Velíšková, Anna (Polygon, 2005)
Praktický výklad ustanovení zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správe, ve znění pozdějších předpisů.
Keywords: finanční revize; Local Government; Financial Audit; Financing, Organized; State Government; financování organizované; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; místní státní správa; státní správa; právo, zákonodárství